Antrenor

Laura Dudas

Energie, pasiune si o doza de nebunie sunt ingredientele care m-au determinat sa-mi urmez drumul si sa fac ceea ce îmi place cel mai mult: Zumba®Fitness.
Este programul care m-a învatat să exprim ceea ce sunt cu întregul corp. Sunt o persoana energica si iubesc oamenii care ma încarca cu energie. Dansul si sportul m-au pasionat de cand ma stiu, dar momentul in care am descoperit ca se pot imbina atat de armonios mi-a schimbat cu adevarat viata. Totul a inceput in camera mea, in fata calculatorului, apoi in fata oglinzii iar acum in fata celor care doresc sa se deconecteze pentru cateva minute de la problemele si rutina zilnica. De indata ce ai inceput sa iei parte la antrenamentele Zumba®Fitness vei simti ca toti muschii corpului incep sa lucreze, asta in timp ce tu iti eliberezi mintea si trupul de energiile negative si te incarci cu buna dispozitie. Zumba®Fitness este un mod placut de a face miscare, de a-ti tonifia si sculpta corpul si de a-ti intari muschiul inimii.
Te astept alaturi de mine sa le oferim caloriilor un ultim dans!Clasele mele

Antrenorul nu are nicio clasa.


Pentru a te inregistra la o clasa apasa clic pe clasa dorita in calendarul de mai jos.
Daca esti deja inregistrat la acea clasa, si doresti sa participi la ea, apasa clic pe zona din calendar aferenta acelei clase.
(intrarea la clasa se poate realiza cu 15 min. inainte ca instructorul sa isi inceapa cursul)
Clasele antrenorilor Koobic la care se poate participa cu credite promotionale sunt evidentiate printr-un cerc care contine litera K.

Orar instructor

Nivelul clasei: usor

Nivelul clasei: mediu

Nivelul clasei: avansat

sunteti inregistrat la clasa

clasa a inceput sau urmeaza sa inceapa

clasa este privata

Se incarca...