Antrenor

Alina Olteanu

Ma numesc Alina, ador provocarile de natura sportiva si pot sa spun ca pasiunea mea dintotdeauna este sportul.
De-a lungul timpului am facut gimnastica de performanta, karate, ciclism, dar in final m-am oprit la una dintre formele fitness-ului, numita High Intensity Interval Training, pe scurt HIIT.
HIIT este o forma imbunatatita de antrenament pe intervale, alternand secvente scurte de antrenament intens cu secvente de pauza sau antrenament mai putin intens. Desi sunt antrenamete de scurta durata, cuprinse intre 4 si maxim 30 de minute, s-au dovedit a fi extrem de eficiente in arderea grasimilor, prin accelerarea metabolismului, nu in ultimul rand, dezvoltand musculatura corpului si rezistenta cardio-vasculara.
Ceea ce mi-a placut foarte mult la HIIT este faptul ca este extrem de antrenant, rezultatele sunt vizibile intr-o perioada scurta de timp si antrenamentul in sine este scurt. Pentru mine, a fost de-a dreptul captivant, dovada fiind faptul ca inca nu m-am plictisit desi il practic de 5 ani.
Este parte din natura umana sa dorim sa obtinem rezultate in timp scurt, iar HIIT, impletit cu o nutritie sanatoasa, adecvata, sustinuta, chiar ne poate ajuta din acest punct de vedere! De aceea, va invit sa va alaturati mie, din intimitatea si confortul casei dumneavoastra , de 4 ori pe saptamana , in misiunea noastra de a arata bine, de a ne simti bine si mai ales de a fi sanatosi!
Sportul este sanatate, forma si conditie fizica buna, atitudine pozitiva, pe scurt stare de bine!


Despre Mine


Rezultate

*2015 - Certificat instructor aerobic-fitness "ABC Fitness"


Suplimente folosite

Suplimente naturale


Sfaturi pentru incepatori

"Don't stop when you're tired, stop when you're done!"
Adevaratele realizari se petrec dincolo de zona de comfort, de aceea indemnul meu este sa incepeti si sa parcurgeti un antrenament cu convingerea ca puteti mai mult decat credeti!
Conexiunea minte-corp este esentiala! Incercati intotdeauna sa identificati muschiul/ grupa musculara lucrata si sa dati totul si mai mult de atat :-)


Video

Clasele mele

Antrenorul nu are nicio clasa.


Pentru a te inregistra la o clasa apasa clic pe clasa dorita in calendarul de mai jos.
Daca esti deja inregistrat la acea clasa, si doresti sa participi la ea, apasa clic pe zona din calendar aferenta acelei clase.
(intrarea la clasa se poate realiza cu 15 min. inainte ca instructorul sa isi inceapa cursul)
Clasele antrenorilor Koobic la care se poate participa cu credite promotionale sunt evidentiate printr-un cerc care contine litera K.

Orar instructor

Nivelul clasei: usor

Nivelul clasei: mediu

Nivelul clasei: avansat

sunteti inregistrat la clasa

clasa a inceput sau urmeaza sa inceapa

clasa este privata

Se incarca...