Despre Noi

Koobic este o platforma de fitness online, care va permite sa participati la clase live, interactive, cu instructori din intreaga lume, in orice moment si in orice locatie, fie ca sunteti acasa, la locul de munca, pe drum sau la hotel.

Koobic este derivat din cub, o forma perfecta, o forma in care dorim sa credem ca veti ajunge folosind serviciile puse la dispozitia dumneavoastra de aceasta platforma.

Prin tehnologiile de ultima generatie am reusit sa realizam clase video online, interactive, in care sa aveti acces la instructori profesionisti din intreaga lume, in orice moment, sub a caror indrumare directa aveti libertatea sa lucrati oricand si de oriunde, chiar si in confortul locuintei dumneavoastra.

De altfel, putei chiar din locul unde va aflati acum si chiar in acest moment sa va conectati la unul dintre instructorii nostri si sa beneficiati de avantajele pe care aceste tehnologii le aduc pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra.

Antrenamentele Koobic sunt similare cu cele dintr-o sala de sport unde lucrati cu un antrenor personal sau participati la o clasa cu mai multi participanti, atata doar ca sunt video, live. Beneficiati de aceeasi experienta interactiva, doar ca in confortul de acasa, birou, camera de hotel sau oriunde doriti sa lucrati. Aici va conectaticu antrenorul dumneavoastra si cu ceilalti participanti prin platforma Koobic.

Singurele lucruri de care aveti nevoie sunt un laptop sau PC, o camera web si o conexiune la internet.

Se incarca...