Intrebari Frecvente

Clienti

Fitness-ul este o reglare a proceselor adaptative din corpul uman in urma efectuarii unui efort. Termenul de fitness este echivalent cu conditia fizica. Individul obtine prin fitness o stare de bine indiferent de conditia sa anatomica, fiziologica sau psihica. Fitness-ul cuprinde tot ceea ce inseamna un stil de viata sanatos si ingrijit. Incepand cu alimentatia si continuand cu sportul. Fitness-ul poate fi impartit in doua categorii : aerob si anaerob. Fitness-ul anaerob sau muscular inseamna cresterea rezistentei si fortei muschilor prin ridicare de greutati libere sau lucrul pe aparate. Ideal este ca fitness-ul aerob sa fie combinat, completat de catre fitness-ul anaerob. Koobic Fitness a realizat aceasta fuziune intr-un mod placut, natural, distractiv.
Aceste activitati sunt accesibile tuturor persoanelor indiferent de varsta, sex sau locul in care se afla : acasa, la gym, individual sau in grup.
Un instructor fitness-aerobic este o persoana puternic motivata in domeniul fitness-ului in cat mai multe discipline.
Instructorii Koobic sunt traineri certificati, sunt instructori cu experienta din intreaga lume, cu specializari in diverse discipline. La Koobic, ne straduim sa cream o comunitate impreuna cu unii dintre cei mai buni instructori din intreaga lume care doresc sa-si impartaseasca cunostintele si abilitatile cu cursantii lor. Cu tehnologia noastra interactiva, profesorii Koobic sunt capabili sa mentina standardul lor de practica de inalta calitate in clasele noastre on-line.
Pentru a folosi Platforma Koobic se pot folosi atat laptop-uri cat si PC-uri impreuna cu camera web si microfon.
Echipament necesar: saltea sport, imbracaminte sport confortabila, incaltaminte sport sau sosete confortabile; Optional: diverse accesorii care iti vor fi cerute de catre instructori in functie de clasa la care participati; Obligatoriu: o portie consistenta de energie pozitiva.
Pentru sistem Windows te rugam sa accesezi linkul: http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows7/sleep-and-hibernation-frequently-asked-questions (rubrica Cum pot impiedica intrarea automata a computerului in starea de repaus sau de hibernare?). Pentru sistem MAC te rugam sa accesezi linkul: https://support.apple.com/kb/PH13808?viewlocale=ro_RO&locale=en_US
Identifica tipul de conexiune. Cele mai multe televizoare au trei tipuri de conexiuni de baza. Clasica mufa de tip coaxial, o intrare RCA/COMPOZIT (cu intrari galben, rosu si alb) si un conector S-Video. Cele mai recente televizoare pot avea si tipurile de conexiuni precum DVI, HDMI etc. Achizitioneaza un cablu care sa lege unul din porturile computerului cu un port care sa se potriveasca de la televizor. De preferat este sa legi cele doua echipamente prin intermediul unui port digital, asa cum este cel DVI sau HDMI pentru o calitate superioara. Daca utilizezi echipamente mai vechi este posibil sa trebuiasca sa achizitionezi un adaptor, cum ar fi un adaptor VGA.
Pentru dezactivarea microfonului se comuta butonul de microfon din partea de sus a ecranului pe pozitia OFF. Se recomanda pornirea lui doar atunci cand se doreste comunicarea cu instructorul. In urma discutiei, este recomandata oprirea microfonului pentru a preveni aparitia zgomotelor de fond si a microfoniei.
Viteza minima necesara este de 1 Mb/s Upload si Download
Sistemul de video fitness necesita conexiune Internet de tip BroadBand; In cazul in care din diferite motive apar probleme tehnice (conexiune Internet) vei fi notificat printr-un mesaj si vei avea posibilitatea de a va reconecta la clasa. In cazul in care reconectarea nu functioneaza, este recomandata reincarcarea paginii web cu ajutorul butonului de refresh al navigatorului.
In cazul in care clasa este anulata vei fi notificat, iar creditul alocat va fi restituit.
Da, toate clasele sunt sincronizate la fusul orar al calculatorului tau.
Sistemul de plata este implementat cu ajutorul platformei MobilPay (http://www.mobilpay.ro/public/). Dupa selectarea unui pachet de credite si completarea formularului de facturare, vei fi redirectionat catre pagina securizata mobilpay unde va trebui sa completezi detaliile legate de plata (numar de card, nume detinator card, data expirare, CVV) si detalii personale (numar de telefon, email). In urma confirmarii platii de catre banca emitenta a cardului, in contul tau vor fi alocate creditele cumparate.
In timpul cursului exista o conexiune audio intre antrenor si cursant asftel incat se poate comunica verbal. Microfonul se poate porni comutand butonul Microfon in pozitia ON. Este recomandata oprirea microfonului o data cu sfarsitul discutiei pentru a preveni aparitia zgomotelor de fond si a microfoniei.
Da, participantii la o clasa pot sa isi vizualizeze colegii in timpul cursului. Pentru a trece in mod invizibil si a impiedica vizionarea camerei de catre ceilalti cursanti, comuta butonul Vizibil in pozitia OFF. Acum, vei fi vizibil doar antrenorului.
Astepteapta-te sa iti ia putin timp sa te obisnuiesti cu procesul de setare/configurare pentru desfasurarea claselor/cursurilor din locatia ta. - uneori dispozitivul s-ar putea sa necesite anumite setari, astfel incat sa ai o experienta live de cea mai buna calitate. Poate fi o scuza buna pentru imbunatatirea caracteristicilor dispozitivelor tale :) Uneori sunetul sau imaginea ar putea sa se intrerupa putin, insa este normal daca conexiunea la internet nu este atat de rapida pe cat ar trebui/putea sa fie. Continua-ti antrenamentul fara a te opri; numai in situatia in care se deconecteaza complet te vei opri. Aminteste-ti ca nu este nevoie intotdeauna sa te uiti la ecran/display in timpul cursului, stim ca exista aceasta tentatie. Insa uneori poate fi ciudat sa faci acest lucru, iar noi nu recomandam privitul continuu la dispozitiv. Profesorii nostri au experienta in a da instructiuni audio astfel incat sa nu fie nevoie sa mentii in permanenta contactul vizual cu ecranul. Desigur ca ne asteptam ca totul sa fie cat mai interactiv.
Sistemul de video fitness necesita conexiune Internet de tip BroadBand; De asemenea, ai nevoie de camera web si casca cu microfon, plus ultima versiune de FlashPlugin instalata. In cazul in care din diferite motive apar probleme tehnice (conexiune Internet) vei fi notificat printr-un mesaj si vei avea posibilitatea de a te reconecta la clasa. In cazul in care reconectarea nu functioneaza, este recomandata reincarcarea paginii web cu ajutorul butonului de refresh al navigatorului.
In cazul in care nu ai cont de cursant, poti opta pentru inregistrare rapida, completand formularul din pagina de index, sau consultand orarul clasei si selectand intervalul orar convenabil. In cazul in care ai cont de cursant, trebuie sa te loghezi pe site si sa vizitezi sectiunea de clase. Dupa alegerea unei clase, apasa butonul de Inregistrare sau da clic pe un eveniment din calendarul prezentat.
Aerobicul reprezinta capacitatea organismului de a consuma oxigen in mod eficient prin cresterea cantitatii acestuia trimisa la muschi, astfel permitandu-le acestora sa functioneze un timp mai indelungat.
Aerobicul, sau gimnastica aerobica este un complex de exercitii si miscari care implica toate grupele musculare . Dezvolta spontaneitatea si naturaletea miscarilor necesare in viata de zi cu zi. Gimnastica aerobica se poate intalni sub diverse denumiri: aerobic, step aerobic, zumba, reshape, body-pump, etc. Sistemul aerob foloseste oxigen pentru a furniza energia necesara pentru activitati fizice constante, moderate sau scazute ca intensitate, ca de exemplu: bicicleta, mersul pe jos , dansul sau chiar si o plimbare intr-un ritm mai alert.
Aerobicul ar trebui practicat in sedinte de minim 30 minute, de cel putin 3 ori pe saptamama pentru intretinerea unei bune conditii fizice a corpului, iar pentru scaderea in greutate, mai frecvent .
Simplu: din acelasi motiv pentru care nu incepem sa ne facem o coafura elaborata acasa ci mergem la hair-stylist! Sau, intram intr-o sala de judo imbracati in kimono si spunem ca nu avem nevoie de ajutor pentru ca invatam singuri, uitandu-ne la ceilalti !
Instructorul are capacitatea de a analiza obiectivele clientului sau, este capabil sa alcatuiasca un program cu bataie lunga, urmareste si corecteaza modul de executare al exercitiilor si nu in ultimul rand monitorizeaza evolutia clinetilor sai.
-personal amabil, pozitiv, atent, profesional -limbaj motivational, cald, ferm -rabdare cu toate categoriile de clienti, in special cu persoanele in varsta, copii sau persoanele cu nevoie speciale -intelegerea capacitatii fizice de efort a fiecarei persoane participanta la clasa -simtul umorului si capacitatea de a intretine o atmosfera placuta vibranta a clasei -punctualitatea instructorului la clasa -capacitatea instructorului de a trezi in clientii Koobic Fitness dorinta de a avea rezultate, de a astepta antrenamentul urmator intr-o stare de bucurie si de confort fizic -rezultate -trezirea spiritului de competitie cu voi insisiva dar si cu ceilalti cursanti -bucuria faptului ca se fac antrenamente impreuna cu grupul, cu oameni si povesti noi.

Instructori

Pentru a folosi Platforma Koobic se poate folosi atat laptop-uricat si PC-uri impreuna cu camera web si microfon.
Identifica tipul de conexiune. Cele mai multe televizoare au trei tipuri de conexiuni de baza. Clasica mufa de tip coaxial, o intrare RCA/COMPOZIT (cu intrari galben, rosu si alb) si un conector S-Video. Cele mai recente televizoare pot avea si tipurile de conexiuni precum DVI, HDMI etc. Achizitioneaza un cablu care sa lege unul din porturile computerului cu un port care sa se potriveasca de la televizor. De preferat este sa legi cele doua echipamente prin intermediul unui port digital, asa cum este cel DVI sau HDMI pentru o calitate superioara. Daca utilizezi echipamente mai vechi este posibil sa trebuiasca sa achizitionezi un adaptor, cum ar fi un adaptor VGA.
Se poate folosi atat o camera web externa cat si o camera web integrata
Da, este indicata folosirea unui microfon extern.
Daca nu ai gasit raspunsul cautat poti adresa o intrebare in sectiunea Contact sau prin apel telefonic la Suport clienti: 0770 713 129
(program suport clienti: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00).

Discipline

Se incarca...